Aika on kulunut ihan hurjaa vauhtia! Pennun kasvoiva luovutusikään jo pitkän aikaa sitten ja meille muutti Oka Pentunen, eli Nuuskakairan Diaspore. Oka on mainio tapaus.  Ensimmäiset rokotuksetkin on jo hankittu ja kentällä pikku pentunen on ollut joka reeneissä. Metsässä on aloiteltu makkararuutujen nuuskuttelemista ja muutamat pienet hakureenitkin on pojalle pidetty :D. Hauska pentu ku mikä, eläväinen ja vilkas tapaus. Ihan pienestä ei mieltänsä pahoita ja säikähdä. Aikamoista koulutusta on saanut myös pikkuneidin 3v toimesta. Välillä ollaan parhaat ystävät ja toisella hetkellä tehdään kiusaa puolin ja toisin minkä keretään :D. Siinä on äidillä ollu perään kahtomista. Enimmäkseen tulevat onneksi hyvin juttuun ja heistä tulee varmasti erottamaton parivaljakko.

Kaikki Bubban ja Tiidan pennut löysivät ihanat kodit ja uskon, että jokainen niistä pääsi kotiin jossa pentua odotettiin kovasti ja oikeat pennut löysivät oikeiden ihmisten luo. Onneksi yksi niistä muutti tuohon naapurikylälle, joten Berylliä eli Kylliä näemme varmasti eniten näistä naperoista ja olemmekin jo nähneet. Ihana typy on sekin! Toivottavasti joskus saadaan pentutreffit aikaiseksi!

Bubba otti poikansa vastaan lunkisti. Komentaa, kun ihan mahottomaksi menee riekkuminen, mutta täytyy sanoa, että oma pinna on kyllä BubbaHerran pinnaa huomattavasti lyhyempi! Tico on suhtautunut kylmän viileästi tulokkaaseen, kuten arvata saattoikin. Muutaman kerran on antanut pennulle vähän näyttöä siitä, että vanahkin vielä jaksaa pistää kakarat ojennukseen. Onneksi kuitenkin aika maltillisesti tyytynyt irvistelemään enimmäkseen, eikä paljoa olla pennun annettu vanahusta piinatakaan. IsäBubba onkin sitten saanut olla Okan seurana senkin edestä:D.

Bubban kanssa on reenattu paljon niin maastoja, kuin tottistakin ja kaikki alkaa olla ihan kivalla mallilla. Toki parantamista löytyy kaikesta varmasti aina, mutta itse olen aika tyytyväinen tämän hetkiseen touhuiluun. Kivaa on ollut reenata ja tänä keväänä itellä on kyllä ollut hirveä into päällä reenailun suhteen.  Tämän kesän aikana on kuitenkin tarkoitus kisata ihan oikeasti..joo on ollut monesti ennenkin, mutta jospa nyt elämä muilta osin olisi hetkenkään sillä mallilla, että voisin keskittyä Bubban kanssa hommailuun. Tico on virallisesti eläkeläinen, mutta niin vain tulee sitäkin otettua aina mukaan reeneihin. Enimmäkseen  joutuu tyytymään esineruudun sotkijan rooliin tai hupilaisena mukana notkumiseen, mutta onpahan siellä missä muutkin.

UUTISIAkin on: Bubban ja Tiidan poika NUUSKAKAIRAN PILKKU-POIKA "Luka" kävi MH-kuvauksessa ja sai varsin mukavat arvostelut! HIENOA ANNINA, TEEMU JA LUKA!!! Näyttelyissäkin oli Luka-pojan tarkoitus piipahtaa Kempeleessä, mutta kennelyskä muutti suunnitelmat. Uusia näytelmiä odotellessa :).

NUUSKAKAIRAN PIRTTI-HIRMUA eli Piinaa ja Annia näin huhtikuun lopulla ja voi miten kaunis oli tytsystä tullut! Piina oli rungoltaa nyt aikuisen nartun näköinen ja kantoi itsensä kauniisti. Luonteesta en voi olla hehkuttamatta, Piina aivan ihana <3.

Varmasti monta asiaa jää kirjoittamatta, mutta jotain edes pitkästä aikaa! Uusia uutisia odotellessa ;).  
Piitu ja Oka luun nakertelu hommissa :).

Paikalla makaamassa pihalla

 
Mehtähommissa


Pentuporukkaa Pahojen kentällä toukokuussa. Minä ja Oka, Maarit ja Edi sekä Hanna ja Ruuti.